LEARNING BY THE LAKE

KINGS BEACH

A campus-wide modernization and transformation to increase the number of classrooms and change the existing campus flow for improved circulation and security. The expansion included music and project-based learning (science labs) designated rooms of appropriate size within the permanent facility. A new greenhouse and several outdoor learning areas allow learning to flow outside the classroom. The existing structure was modernized to incorporate district-standard finishes, technologies, and mechanical/electrical/plumbing upgrades. Site improvements included parking lot/drop-off expansion, safe and accessible sidewalks for pedestrians, decorative and secure fencing, and controlled yet celebratory points of entry.

LOCATION   Kings Beach, CA

SIZE   New Construction: 11,400 SF

          Modernized Construction: 32,000 SF

RELATED PROJECTS

Williams 3.jpg

WILLIAMS USD

DONNER TRAIL

NAPA VALLEY